Isopartner AS – nesten 30 års erfaring innen teknisk isolasjon

Redaksjonell annonse:Å handle teknisk isolasjon hos oss er enkelt, trygt og hyggelig. Vi tar hånd om ordren din og leverer varene dit du vil ha dem, til avtalt pris og til avtalt tid. Vi skal ikke være et hinder for ditt tidsskjema, men tvert imot en partner som hjelper deg å lykkes. Som kunde av Isopartner vil du ikke bare ha en pålitelig leverandør, men også en sparringspartner. Slik håper vi at dagen din blir enklere.Trenger du en leverandør og en partner på teknisk isolering er Isopartner et naturlig valg. Vi har skrevet en forretningsidé som i korte trekk forteller hvordan vi ønsker å gjøre deg som kunde fornøyd. Når du har suksess har vi suksess. Det er ledestjernen vi strekker oss mot.


Forretningsidé:

Isopartner AS er grossist av tekniske isolasjonsmaterialer. Med riktige kvalitetsprodukter levert til rett tid, til rett sted og til rett pris skal vi gjøre kundene så fornøyde at de velger oss som hovedleverandør av teknisk isolasjon.
Visjon:
Sammen med kunden skal vi skape resultater slik at vi begge lykkes!

3 grunner hvorfor kundene velger Isopartner

Som erfaren innkjøper er du smertelig klar over at det kan koste bedriften dyrt å ha en ”feil” leverandør. Hele prosjekter kan forsinkes på grunn av svikt i én enkelt leveranse. Mangt et erstatningskrav har også hjemsøkt entreprenører som har isolert med produkter som ikke har holdt mål eller manglet dokumentasjon. Når det i tillegg er vanskelig å få svar og hjelp hos leverandøren er det ikke særlig hyggelig. 
Våre kunder* forteller oss at rask responstid, leveringsevne og produktkvalitet veier tyngst når de skal velge leverandør av teknisk isolasjon. I Isopartner tar vi kundene våre på alvor. Tilbakemeldingene vi får har resultert i flere konkrete tiltak og forbedringer som totalt har endret våre kunders opplevelse av å handle hos oss.
På grunn av det har kundene våre gitt oss toppkarakterer på vår responstid, leveringsevne og produktkvalitet. Som innkjøper kan du være trygg på at vi tar oss av dine henvendelser raskt, og at vi leverer varene punktlig og til rett sted. Prismessig kan vi konkurrere med hvem som helst, men det vi virkelig skiller oss ut fra andre på, i følge våre kunder, er vår hurtighet og problemløsende vinkling. Skulle noe gå galt, fikser vi det som regel.

Isopartner AS er en norsk isolasjonsgrossist og vi er en del av en europeisk gruppe isolasjonsgrossister, IPCOM. Vi har et komplett sortiment innen teknisk isolasjon, og forhandler kun kvalitetsprodukter fra kjente produsenter som Rockwool, Paroc, Armacell og Isover, samt mange andre.


Anbefalte lenker: