Kjenn på magi med Nordsjö Årets farge 2023.

Vi interesserer oss for god kvalitet i tingene vi bruker. Det er derfor vi har valgt Årets farge for Nordsjö hvert år siden 1957. Vår farge Wild WonderTM er en varm og oppløftende fargetone som gir oss en sterkere tilknytning til naturen. Farven gir større velvære i hjemmene våre, og er inspirerende til å ta skapende grep.


Annonsørinnhold:

For å være sikker på at de velger en Årets farge som er relevant og tidsriktig, gjennomfører Nordsjö grundige globale undersøkelser. Hvert år arrangerer de en trendprognose og ber et panel med internasjonale designeksperter om dele sin innsikt i hva som vil påvirke måten vi lever på, de neste årene. Ved å forstå hvor verden er på vei, kan de svare med en farge som er i tråd med stemningen blant folk.
Nå som natur og klima står øverst på den globale dagsordenen, snakket de i år om de forskjellige måtene naturen støtter og inspirerer oss på. Samtalene deres førte dem til et tema for Nordsjö Årets farge 2023: kime til undring – et uttrykk som fanger naturens forvandlende kraft – og til selve fargenyansen. Wild WonderTM er en glødende naturlig fargetone som knytter oss tettere til naturen, og som gir en følelse av naturens magi i hjemmene våre. Rundt denne fargen har Nordsjö utarbeidet fire brukervennlige fargepaletter: Lush, Buzz, Raw og Flow. Hver av dem forteller sin unike historie om hvordan naturen inspirerer oss.
Vår grunnfilosofi er at det skal være fartsfylt og morsomt å besøke de butikkene våre. Vi vil inspirere deg hver gang du besøker en av dem, og hjelpe med å sette pris på ditt eget hjem. Vårt mål er at du skal føle deg velkommen hos oss, og derfor behandler vi alle kunder som om det var for første gang.

Vi har «Fargesterkt»; en kontinuerlig utdanning som handler om hvordan vi møter kundene våre på alle områder, til tross for at noen taes for gitt, slik at du blir glad i butikken vår og besøker den igjen etterhvert som nye projekter starter.Anbefalte lenker: